Na 20 jaar leiding geven aan een druk textielbedrijf werd ik plots wakker gemaakt door de levensbedreigende ziekte van mijn oudste zoon Christophe. Zijn ziekte herinnerde mij aan de traditie waarin ik was opgegroeid, de macrobiotische filosofie en voeding.
Ik werd me bewust dat het leven veel meer inhoudt dan werken en zorgen voor en volgde diverse opleidingen, trainingen en workshops die me dichter bij mezelf brachten.

Nu, 12 jaar later, heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen help om in contact te komen met hun ware zijn. Ik ben gecertificeerd in Jin Shin Jyutsu, Oosterse gezichtsdiagnose, gezondheidscoach volgens de 5 elementen en relatietherapie.
Bij Tom Monte volgde ik hiervoor een driejarige opleiding.

Door Paul Liekens (New York Training Institute - Heart Systems) ben ik gecertificeerd als NLP Master-Practitioner. Ook volgde ik bij hem de 5-daagse initiatie in het Sjamanisme. Sinds begin 2008 geef ik de Munay-Ki inwijdingen.

Het heeft me altijd al gefascineerd hoe mensen met elkaar omgaan en hoe ze in het leven staan. Gaan ze voor hun passie of niet? Vanuit mijn levenservaring help ik anderen om de poortjes te openen die ze tot nu toe dichthouden.